اطلاعات آموزشی راجع به همه چیز

بازتابی از اطلاعات مختلف اینترنتی

اطلاعات آموزشی راجع به همه چیز

بازتابی از اطلاعات مختلف اینترنتی

راه حل مشکلات نصب وردپرس

در این مقاله با معرفی ۵ مشکل رایج که ممکنه در طی مراحل نصب وردپرس با اون‌ها روبرو بشین و راه حل مشکلات نصب وردپرس ، با شما همراه هستیم.


 ۱. خطا در ایجاد اتصال به پایگاه داده

این مورد یکی از رایج‌ترین مشکلات نصب وردپرس است. این خطا به این معنیه که وبسایت شما نمیتونه به پایگاه داده متصل بشه. دلیل این خطا ممکنه پیکربندی اشتباه در فایل wp-config.php باشه. برای رفع این خطا در نصب وردپرس باید وارد هاست شده و بعد به قسمت File Manager برین. حالا در این قسمت فایل wp-config.php رو میبینین.


روی دکمه Edit کلیک کنین تا صفحه ویرایش فایل wp-config براتون باز بشه. اطلاعات پایگاه داده شما در این فایل وجود داره و وظیفه‌ی اون ارتباط با دیتابیس MySql است.

وقتی فایل config وردپرس رو باز کردین باید با همچین کدی روبرو بشین:


مشکل نصب وردپرس

اطمینان حاصل کنین که اطلاعات زیر رو درست وارد کردین:


Database name (نام دیتابیس)

Database username (نام کاربری دیتابیس)

Database password (رمز عبور دیتابیس)

Database host (هاستی که پایگاه داده در اون‌ وجود داره)

database_name_here: در این قسمت باید نام پایگاه داده وارد شده باشه که موقع ساخت دیتابیس در زمان نصب وردپرس ایجاد کردین.

username_here: در این قسمت باید نام کاربری دیتابیس رو وارد کرده باشین که موقع ساخت پایگاه داده وردپرس در زمان نصب وردپرس تعیین کردین.

password_here: در این قسمت هم باید رمز پایگاه داده وردپرس که موقع نصب وردپرس برای دیتابیس خودتون مشخص کردین رو وارد کنین.


۲. خطای هدر وردپرس

ممکنه بلافاصله بعد از نصب یا به روز رسانی وردپرس، این خطا رو دریافت کنین:

”Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /path/blog/wp-config.php:34)”.

این خطا معمولاً زمانی رخ میده که در یکی از فایل‌ها فضای اضافی وجود داره که در این مثال wp-config.php هستش. برای رفع این مشکل باید:


تمام خطوط اضافی یا فضاهای خالی حذف بشن.

به منظور این کار شما نیاز به دسترسی به کلاینت FTP و دانلود فایل موردنظر دارین.

فایل مورد نظر رو باز کنین و هر نوع فاصله یا خط خالی قبل از تگ <?php رو حذف کنین.

رفع خطای وردپرس

اطمینان حاصل کنین که بعد از آخرین کاراکترها که تگ بسته شدن php است (?>)، هیچ خط یا فضای اضافه‌ای نباشه.

خطای نصب وردپرس

وقتی تغییرات ذخیره شدن، فایل ویرایش شده رو از طریق FTP آپلود کنین.

این خطا میتونه مربوط به فایل‌های دیگه هم بشه. بنابراین لازمه که قبل از هر اقدامی پیام خطا با دقت خونده بشه. چون محل وقوع خطا در این پیام ذکر شده.

۳. خطای ۵۰۰ – خطای داخلی سرور در وردپرس

خطای ۵۰۰ در وردپرس

یکی از موارد مشکل نصب وردپرس ، مواجه با خطای داخلی سرور وردپرس یا همون خطای ۵۰۰ هستش؛ که اون‌ رو با خطای ۵۰۰ Internal server error هم میشناسیم. این خطا در نصب وردپرس وقتی رخ میده که سرور وب شما قادر به دریافت پاسخ مناسب از یک اسکریپت PHP نیست. این اسکریپت PHP میتونه یک افزونه وردپرس یا یک قطعه کد سفارشی نادرست باشه.


منابع و دلایل زیادی برای بروز این خطا وجود داره اما نیازی نیست بترسین! به احتمال زیاد این شما نیستین که این مشکل رو ایجاد کردین، بلکه ارائه دهنده هاست شماست.

بنابراین چطور باید این خطا در نصب وردپرس رو برطرف کنیم؟ اجازه بدین اول منابع احتمالی رو مورد بررسی قرار بدیم:

بررسی فایل htaccess

رایج ترین دلیل بروز خطای ۵۰۰ وردپرس ممکنه خرابی یا پیکربندی اشتباه در فایل htaccess باشه. پس وارد هاست خودتون بشین، به قسمت File Manager برین. در گام بعدی به public_html برین، در این قسمت فایل htaccess. رو میبینین.

هاست سی‌ پنل

اگه از هاست سی پنل استفاده میکنین، روی دکمه Settings کلیک کنین و بعد گزینه Hiddenرو انتخاب کنین (تا فایل های مخفی به نمایش در بیان).

بعد از نمایش فایل، روی اون کلیک راست کنین و نام فایل رو به چیزی مانند htaccess_old تغییر بدین. الان وقتشه سایت خودتون رو رفرش کنین. اگه مشکل برطرف شد و وبسایت به درستی کار کرد، یعنی مشکل از فایل .htaccess بوده.


در این صورت فقط کافیه به داشبورد وردپرس خودتون وارد شین، به تنظیمات> پیوندهای یکتا(Settings > Permalinks) برین و روی دکمه ذخیره (Save) کلیک کنین، تا وردپرس یک فایل جدید .htaccess برای شما بسازه.

هاست دایرکت ادمین

در هاست دایرکت ادمین هم تقریباً مشابه همین روند اتفاق میفته. بعد از ورود به هاست، وارد File Manager بشین، به public_html برین رو روی دکمه Rename کلیک کنین و دوباره نام فایل رو به چیزی مانند htaccess_old تغییر بدین و سایت رو رفرش کنین. اگه همه چیز کار میکرد، باز مشخص میشه که مشکل از فایل htaccess. بوده. پس باید وارد پیشخوان مدیریت وردپرس بشین و به تنظیمات> پیوندهای یکتا(Settings > Permalinks) برین و روی گزینه ذخیره تغییرات کلیک کنین تا فایل htaccess جدید توسط وردپرس ساخته بشه.


تحصیح سطح دسترسی

ممکنه بغضی از فایل‌ها و پوشه‌ها سطح دسترسی صحیحی ندشته باشن. برای این مشکل باید سطح دسترسی پوشه‌ها رو به ۷۵۵ و فایل‌ها رو به ۶۴۴ تغییر بدین. برای تعیین سطح دسترسی‌های صحیح میتونین با ارائه دهنده هاست خودتون تماس بگیرین.


غیر فعال کردن تمام پلاگین ها

گاهی اوقات افزونه هایی که جدیداً نصب یا به روز رسانی کردین ممکنه منجر به خطای ۵۰۰ بشن. برای رفع این مشکل و پیدا کردن پلاگین مشکل ساز، باید تمام پلاگین ها رو غیر فعال کنین. و بعد به صورت تک به تک دوباره فعال کنین. بعد از این که هر یه دونه پلاگین رو فعال کردین، یک بار سایت رو رفرش کنین تا به این ترتیب افزونه مشکل ساز پیدا بشه.


برای غیر فعال کردن پلاگین ها بدون نیاز به دسترسی به پیشخوان مدیریت، عموماً دو روش متداول وجود داره. من هر دو روش رو برای شما توضیح میدم و دیگه شما باید انتخاب کنین از کدوم روش استفاده کنین.

منبع

wpnovin.com

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد